Webdesign - Acerbatteri
Har du interesse for webdesign og hvad der findes af muligheder. Her på siden kan du se eksempler på virksomheder med en god forståelse for webdesign!
16054
page-template-default,page,page-id-16054,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Webdesign

Webdesign er en verden for sig, som er fyldt med tal og bogstaver i mærkelige rækkefølger og ordner, så længe man ikke kender til det. Kender man til webdesign, så ved man derimod, at der ikke skal meget til før man blandt andet har lavet en WordPress, for de har flere temaer, som du nok vil betegne for skabeloner, som du nemt kan ændre i. Er man derimod en mere teknisk webdesigner, som ønsker at lave bestemte ting på siden, så kan det oftest være en god ide, at selv sidde og kode flere dele af hjemmesiden, da man så kan opnå det resultat, som man ønsker at skabe.Men som webdesigner er det ikke den store udfordring, nærmere langt fra den store udfordring. For når man skal til at lave en hjemmeside for en kunde så opdager man hurtigt hvor forskellige folk er og hvor mange forskellige ønsker og krav de hver har til de websider, som de ønsker at få lavet, for der findes ikke to en ønsker omkring hjemmesider. Dog kan man selv gå ind og kode en skabelon, som hurtigt kan laves om, så du nemmere og i den grad hurtigere kan lave hjemmesider af en god kvalitet, som du selv kan stå inde for. For så bliver du glad, for du kan tjene flere penge, men dine kunder bliver også gladere for så kan de hurtigere komme i gang med deres nye hjemmeside, så giv dem en oplevelse, som du selv havde ønsket, det gør vi i hvert fald her hos acerbatteri.dk

En webshop der ligger vægt på sikkerhed. Hele deres design er lavet ud fra sikkerhed, og det kan også ses på de ikoner der er på siden.

Hjemmeside pris

Med fokus på at designe moderne og holdbare hjemmeside løsninger har dette webbureau også formået at lave en formel for at du kan regne din hjemmeside pris ud, prøv den her.

Autohjælp

Her kan man se at virksomheden har tænkt over sit design, med de grønne og orange farver, føler man at det er en stor advarsels trekant. Så hvis uheldet er ude kan du finde mere information her.

Her finder Danmarks største udvalg indenfor tennis udstyr. Du kan finde alt lige fra tennis ketchere til trænings udstyr og tennissko med prisgaranti. Dette afspejle selve hjemmesidens design sig også af med brug af tennisbolde i logo og de orange og gule farver.

Hele Danmarks foretrukne ketcher butik, her finder du alt i alle sporter indenfor ketchersport.

Med fokus på alt indenfor mobil tilbehør, afspejler denne sides design sig også af det. Man bliver kontinuerligt mindet om de forskellige produkter de ønsker at sælge.

Her kan man se at hele hjemmesiden afspejler sig af det produkt de sælger, nemlig belysning. De har alt lige fra indendørs til udendørs lamper, og et stort udvalg af kendte mærker som verner panton.