Marketing - Acerbatteri
Hvad er marketing? Det kan være rigtig mange ting, og kan bruges på alverdens forskellige metoder. Her på side kan du læse mere om begrebet marketing!
16057
page-template-default,page,page-id-16057,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Marketing

Marketing byder på mange ting, som man ikke tænker over i hverdagen, men man ser det alligevel alle vegne. Marketing er jo en reklame og i dagens Danmark, så vil folk gerne fremstå god og det kan netop gøre med reklamer. Hvis man f.eks. tager online marketing, så vil man opdage en verden for sig, for hvis vi bare nævner nogle få som SEO, Ad-Words og linkbuilding, så vil man kunne bruge mange timer på at studere det. Grunden til at man kan bruge flere hundrede timer på at studere, for det hele handler om hvordan man gør det altså strategierne. Det holdes oftest hemmeligt fra firma til firma, for at undgå at andre skal kopiere det som man laver, for så kan man være et skridt foran.

Men marketing ser du ikke kun når du er online og tjekker Facebook eller shopper tøj på nettet, du ser det selv når du tager bilen, bussen eller går på arbejde. Så hænger der reklamer på busserne, i busskurene og i vinduer. Alt dette for at gøre dig opmærksom på en virksomhed, som enten sælger en service eller et produkt, som de mener de har behov for. Og det med behov er netop det man prøver at gå ind og styre i marketing, for man vil gerne have din hjerne til at tro, at du har behov for et bestemt produkt eller ydelse. Dog er det ikke alt marketing som er målrettet mod en bestemt målgruppe, for når der hænger reklamer i et vindue, så er det ikke kun produkteta målgruppe der kommer gående forbi. Der kommer også andre, som typisk vil kigge på det, og så glemme det lige så hurtigt igen.

CNC bukning – Rolf Schmidt er med mere end 40 år i plastprofil branchen, blandt de bedste inden for CNC bearbejdede emner. Derfor kan de også marekdsføre sig som eksperter inden for cnc bukning, fræsning og drejning. De besidder nemlig den tekniske ekspertise der skal til, for at kunne klare enhver opgave vedrørende industri plast.

Computer var starteren på alt E-handel, uden computer havde vi heller ikke internet. Der findes mange forskellige kategorier på nettet, det kunne være du søgte fodbold udstyr, eller du søgte en ny computer? Det kunne også være at du ledte efter noget tøj på nettet.

Dette er bare et eksempel på hvordan en hjemmeside med E-handel kunne se ud. http://www.zhine.dk/

Spiderman sengetøj – Et stort udvalg af alt indenfor sengetøj og tøj til børn med de kendte superhelte fra tegnefilmene. Du kan nu købe alt direkte fra din computer, og få det leveret lige til døren.

Copenhagenpump er blevet en anerkendt virksomhed i pumpe industrien, ved at specialisere sig i markedet og yde professionel rådgivning. Et af deres specialer er blandt andet kvalitets fadpumpe løsninger, hvor de kigger på jeres specifikke behov, og finder den optimale løsning. Indenfor pumpeløsninger, er det Copenhagenpump du skal have fat i.

Pecani.dk – Leder du efter en smykke forretning med lokal butik i bramming og ribe omegn? så er dette stedet, servicen er i top, og priserne er smykkerne værd.

Karat24.dk – Her finder du en af Danmarks førende indenfor smykke branchen online. De har et stort udvalg i de kendte mærker, og du finder ikke et smykke der ikke er prisen værd.

Herre bukser – Her finder du et stort udvalg af kvalitets bukser til business, derudover kan du også finder blazer og jakkesæt til dit næste forretnings møde. Har du det rigtige tøj på til dit næste møde fremstår du også mere professionel.

Ecm.dk er en industrivirksomhed der specialisere sig i store metal emner. Igennem metalbearbejdning former de forskellige emner med cnc drejebænke og cnc fræsning, som hjælper andre virksomheder med deres produkter.

Virksomhedsmægler

Virksomhedsmægler – Med fokus at salg og køb af virksomheder, har denne virksomhedsmægler godt styr på reglerne indenfor hans kategori, du kan læse meget mere omkring hvad der egentlig skal til for at sælge din virksomhed, eller hvad du skal være opmærksom på.

Animationsvideoer – Brug underholdende grafik til at sprede din virksomheds budskab, og gør marketing lidt sjovere end det ellers er. Denne virksomhed er top dygtige til at skabe mindeværdige animationsvideoer, så dine kunder får en underholdende og fængende historie fra din virksomhed.

Animationsvideoer

Her får du en virksomhed som har gjort reklame til et speciale. Ved hjælp af reklame artikler kan du få lavet dit eget tryk, lige fra chokolade med logo til klistermærker med logo.

Denne virksomhed har specialiseret sig i de sociale medier, og hvordan man bedst muligt markedsfører sig herpå. Især Facebook annoncering er en af deres spidskompetencer, så her får du altså et rigtig godt bud på en samarbejdspartner til SoMe.